Anotace: věnováno I.H.(teprve teď chápu co cítíš)
když umíš hledat, je krásný život, je krásná i smrt - ta hledat umí:)
Fajný listopad, rybko - listopady mají trochu bolet
04.11.2021 12:03:33 | lawenderr
Gábinko, upřímnou soustrast asi. v básni je tolik bolesti a slz, že mi to rve srdce. drž se, milá. objímám Tě. :-))
25.10.2021 03:52:37 | Iva Husárková
Stejně ničivých
jako vrazi mé duše
propadlé v nejhlubší temnotu sebe samé
děsící se
absence lásky a radosti
přesně tohle popsalo poslední dobu mé duše a jejího stavu vílo :)
24.10.2021 20:19:13 | xoxoxo
....Gábi,vlastně ani nemám potřebu nic podotknout,tiše vnímám napsané,sahající k podstatě.......a za tu opravdovost děkuji......Ji.
24.10.2021 17:38:57 | jitoush