Anotace: někdy je to těžký na tom světě...
foto: Pixabay
BARMAN V BÍLÉM
zklamání tančí mým tělem
bere mi bdění i spánek
všude jen šeď a šero
žádná barva
žádný libý tón
tak balím svůj duševní stánek
a jdu nikam, pro nic a sám
nic nevidím, neslyším
jen si tak vzlykám
zavřel jsem krám
nějak doplazil jsem se do baru "Naděje"
tam barvy spolu hovoří
a libé tóny přidají se
dívčí dech
touhou skoro se zastaví
obnažená prsa jí rudnou studem
a jakoby náhodou
v mých dlaních ještě chvíli pobudou
pak hlas slavíka
letní vůni štěstím zaplaví
ve večerním slunci rudém
usínající květiny šeptají ti tisíce něžných vět
"smím tu zůstat?" ptám se barmana v bílém
tady má duše ještě šanci má
že se uzdraví
prý zavírají zítra v pět...
co já ale tady
v týhle díře zvaný Svět?
jo, seberu Harleye James Deana, tu s nápisem "mapato" a frčíme, díra nedíra!...díky capucinko milá a drž se, Harley je zvíře...;)v
14.10.2024 20:12:59 | mapato
Zatra, Mapato milej, příště cinkni, až půjdeš do báru...a ještě s takovým jménem...se přidám...a jak ráda **
PS: Díra zvaná Svět??? Já nevim, příteli, ale furt lepší tahle, než ta Černá, ne???
10.10.2024 22:32:48 | cappuccinogirl