Anotace: naděje jež obveseluje samotu…
....To jemné napětí,tušené jiskření,nejsou to jen slova,je to život...
Ta báseň žije svým vnitřním životem.A není to jen v této....Ji.
09.12.2013 14:22:19 | jitoush
by se ti sem hodila ta písnička od mojeho včil předposledního dílka.. pro Clarity :o)
09.12.2013 12:25:01 | hanele m.
Věčný snivec zamilovaný, do čeho? Je to náhodná představa, která pod vlivem krás přírody vyskočí z jeho poblouzněné hlavy? Nebo jsou ty představy tak skutečné, jak skutečná je ta jedna jíž se všechny týkají? To, ale nikomu neřekne. V což já pevně doufám, protože sama posedlá vlastními představami, dobře vím, že jsou tajemství, o která se nelze dělit. A tomu snivci držím palce na cestách mezi paralelními světy. :o)
09.12.2013 10:41:02 | Tichá meluzína