navigační...
existují krajiny
ve kterých nad sebou necítím oblohu
ale rovnou vesmír
něco většího a hlubšího
co spojuje s hlavou
pevněji než rodinné pouto
v té podivné situaci
dívám se za temnoucí nebe
do říše nehybného půvabu
s neznatelným zachvěním poklidu
na prostorovou křižovatku
v níž se protíná intimnost s neznámem
písní jež zahání démony
a svolává ztracené
posvátná kolébka
jež veze plodnost k poezii
prvotní modelka snů
zformovaná geometrií dokonalosti
logaritmických spirál
architektonické obrazotvornosti
a logické touhy
kdysi žil jeden muž
jenž se dobelhal s holí k řece
pak ji ponořil do proudu
a čekal až se zachytí vlas
směr který ukáže
povede ke spokojenosti
čí je to však zásluha
vlasu nebo hole?
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Joe Vai, jitoush, Amonasr, Sýkorka07
Komentáře (3)
Komentujících (3)