Anotace: s ní...
na laně? jako jo? jako vážně?? víš co,nesmysl... víš proč? jinak bych už dávno nebyla... :-)))
15.06.2017 04:28:09 | zelená víla
Zdravím tě jaguáre. Tvé pyramidy skrývá už stín, modly pralesem zarostly, díváš se zpovzdálí, jak se svět pomalu a jinak vrací, ohlíží za minulostí. Tvoje oči stále stejně svítí v době lovu, za nocí, kočičí ladnost nevychladla a neznámý šaman stále volá tvoji duši. Byla to tak slavná doba, hovořila písmem i krví, stavěla chrámy, přetrvávající staletí, bohové omámení lístky Koky a Chichou, provonění tabákem a vůní čokolády však ve své víře přestali mít dost. Ukázali příliš krvavou tvář a tresty nečekaly, nechránily bezbranné. Quetzacoatl se proměnil v cizince z velké dálky a rozmetal vše uctívané. Zavdal příčinu k velkému pádu do tlamy Mictlantecuhtli. Dávno máš jiné plány, ale chuť na patře jazyka stále jitří staré rány.
26.12.2013 21:58:45 | Tichá meluzína