Anotace: se vůně života ležérně přelévají...
a jeden by chtěl vědět,jak to bude dál.....Mimoděk mě to zavanulo
do časů dávných,kdy si lidé mezi sebou knihy nepředčítali,ale vše
se předávalo jen ústním podáním,staré příběhy,od srdce k srdci,
nic a nikdo nemohl přervat tu nit....Možná vyprávíš jeden z těch
starých příběhů....Díky Ji.
27.12.2013 17:37:04 | jitoush
Vidím vzduchem létat barevné ptáky, padat různobarevné listí z náruče Podzimu, a potulné kupce nabízet barevné látky. Hebké a lehounké pro jezerní rusalky, teplé, měkoučké na dotek, s tíhou pro skutečné dámy a čisté plátno, hřejivou vlnu a době nepoddajný len pro prosté ženy z lidu. Někde tam v hlubinách Podzimu uvízly pohádky a středověk. Ztratím se jednou ve výrech měnící se doby, ve stopách času, který neexistuje. Ale ještě ne. Ještě je třeba zůstat mi tady. Tak dík enigmane za útěk. :O)
27.12.2013 16:14:42 | Tichá meluzína