Anotace: ...
www.reon.cz/index.php?lang=cs&page=paintings&id=87#pic :O)
05.01.2014 20:54:25 | Tichá meluzína
http://www.obrazky.cz/?q=boris%20valejo&fulltext#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=boris+valejo&utm_content=obrazky
06.01.2014 11:49:50 | enigman
Cesta pro piráta s červenou rukavicí to byla dlouhá. Za poslední léta uvykl houpání mořských vln a teď se prodíral přes kamení, skály, dunami pouštního písku, ostrý vítr mu sdíral tváře, žhavé Slunce vypálilo cejch do jeho rtů vyprahlých žízní, písek ho dusil při každém nadechnutí, kamení mu rozedralo obutí a nohy do krve, i červená rukavice na jeho levé ruce byla sedrána a prosvítalo vypálené zranění strašného Žvahlava. Přesto nakonec dorazil do cíle své cesty a objevil bránu do Fantasy světa. Děkuji příteli za plán cesty. Schovám ho do své truhly pokladů. :O)
06.01.2014 13:33:58 | Tichá meluzína
...venek je poněkud zmaten,ten
tence zní,divnota,ptačí páni
teplo šálí,mámí,
co nemá,vylézá ven
řád ztracen jest,teď není k mání....Ji.
05.01.2014 20:09:32 | jitoush