Utopie...
Anotace: může klidně znamenat ,,Takové Místo,,...mimo jiné...
bludní vulkaničtí rytíři
stojí neohroženě
na svých širokých nohách
vzpřímeně vzhlíží ke svým bohům
a čekají na den
kdy se vydají do světa
který si bude vážit jejich ticha
zrovna když jsem jej rozvažoval
přicházela
soudě podle oděvu
z jiných dimenzí
a lehce provedla rukou posunek
který zažehl oheň v mých očích
neodmítá hvězdy
skryté za mraky
černou pustinu
ani vznešenost moří
zdravím tě příteli
ty jistě víš
že informaci o čase nelze sdělit přímo
lze ji ale naklonit jako nábytek
aby prošla dveřmi
milá Frigg
máš tu zvláštní vlastnost
že se na tebe nedá zapomenout
a nakonec přivedeš k šílenství
neboť pro toho kdo tě spatřil
jsi stín květiny i květinou
trhlina v závoji i závojem
poťouchle se usmála
něco jsem ti přinesla
chceš to vidět?
vzápětí otevřela dlaň
nic jsem v ní neviděl
byla prázdná
pak jsem si uvědomil
že předtím ji měla sevřenou
můžeš si na to šáhnout
dotkl jsem se konečky prstů
ucítil teplo a uviděl třpyt
a v tu chvíli mi to došlo
čas možná oslabuje vzpomínky
ale zesiluje vliv
dřív jsem si tě vybavoval
zepředu nebo zezadu
teď tě vidím zároveň ...
Přečteno 403x
Tipy 20
Poslední tipující: zelená víla, isisleo, Petbab, jitoush, Joe Vai, CoT, Amonasr, Robin Marnolli, poeta, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)