Anotace: dnem i nocí...
....abych slyšela,musím být potichounku,na rozhraní světů,potichu,ale
tak nějak jinak.To pak neposlouchají uši,ale něco uvnitř.Vnější protne
se s vnitřním,ta chvíle,ta proměna....Ji.Snad...
21.02.2014 09:10:05 | jitoush
asi budu poměrně dlouho přemýšlet o místě svého určení :-)ale budu u toho potichu, zpychnout nechci :)
21.02.2014 00:49:39 | zelená víla
Jako bych viděla sopečný popel padat na půdu Pompejí, jako bych viděla pradávná moře vylévat se z břehů. Nebylo námořníků a nebylo svědků těch dávných obětí. Země mlčela a oči těch, co viděli, vypáleny. Schoulil se přízrak těch snů a zůstal ukrytý do dnešních dnů. Moře mi šumí z vyprávění a město dávné povstalo z popela. Kouzlo zakleté smí se procházet po ohlazené dlažbě, přízraky uvězněných zdraví mě na kolonádě, v amfiteátru jsem dávné představení viděla, divadlu se se mnou mohly smát. "Cave canem" Stále své hlídá. ST tvé poezii v próze, zdravím tebe i fantazii. Svobodná si někam letěla. :O)
20.02.2014 20:24:38 | Tichá meluzína