Anotace: ve-avo hajom el ha-jim…
vnitřní svět.. nic jiného nás nedláždí a ten venku nás hloubí..
co bys dělal vyhrát 80 milionů??
změnil by ses???
byl bys bohatší??
bál by ses víc??
pohrdal bys?
co bys dělal, kdybys zažil dotek po kterém toužíš??
změnil by ses?
byl bys bohatší?
bál by ses víc?
pohrdal bys?
27.02.2014 01:40:32 | zelená víla
.....chybí nám ,lidem, iniciační obřady,kdy muž se stává mužem a žena
ženou.......Ji.
25.02.2014 19:37:06 | jitoush