Anotace: ...
přemýšlím o svých vzpomínkách a o tom, zda nějakej šikula je dokázal nějak postřelit či zastřelit, pocitově snad jo, chtěl, jak prosté, ale stejně je mám uložený a víceméně a nejvíc ty krásný, takže žijí... ty určitý neveselý jsou uvnitř, ale jen tvarují mě samotnou a já cítím, že je to tak správně... krásně ve mně obrušují odhad ...
06.03.2014 01:28:16 | zelená víla
taky bych si tam vydlabala svou svou skrýš a spočinula na pískovém polštáři...nic víc bych ke štěstí nepotřebovala...
05.03.2014 13:59:09 | střelkyně1
A já se zamyslela nad vtipnou hrou a šla si zcela protichůdně zapálit asparágus, to je ale kus! ;-)
05.03.2014 12:51:26 | básněnka
lentiškové křoví znám od první třídy, kdy o něm byly zmínky ve Vinetouovi, který byl mou první samostatnou četbou - dost slov jsem tehdy neznala - a lentiškové křoví k nim patřilo :o)
05.03.2014 12:44:00 | hanele m.