pečetní...
seděla uvnitř kruhu
rozporuplná
na trojstupňovém štítu
s širokým kloboukem
a deseti pery
na lokti
znak duchovního tvoření
u paty
nádobu s tekutinou
zahuštěnou solí a ambrou
a válcovité pouzdro
připomínající tyč
nebo vodováhu
poprsí pokreslené šachovnicí
zátylek zdobí nápis Alef
první písmeno hebrejské
vlevo orel držící otevřenou knihu
s pěti pečetěmi a hexagramem
na opačné straně jaguár
v pravé tlapě
s plamenným mečem
v levé desku
lemovanou perlovcem
příteli zdali víš co kvalitu značí?
milá Nugir
je to pohyblivost…soužení
nutkání nějaké věci k přeměně
udělit své vlastnosti ostatním
postavila před sebe cínový talíř
skvěle vyleštěný
pověz mi co vidíš?
a já
při pohledu soustředěném
na příjemný a milý lesk kovu
byl uveden
do samého středu
tajemné přírody
z naznačených obrazců
do jejího nitra
vnitřní přirozenosti
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: Jana B., střelkyně1, banana, Gabriela Green, jitoush, Zrska, Amonasr, poeta, Luky-33, isisleo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)