s MouTain...
vypadala jako svět
když se postaví na špičky
bledá úsilím
a namodralá nedostatkem kyslíku
kytkám se z toho zatočily květnice
sklouzly ze zad
zatímco jí kolem hlavy vířil sníh
ve věčných spirálách
a v klíně měla ledovec
jako sterilní roušku
když se obnažila
uvolněná ňadra vyplula na povrch
jako medúzy při krmení
až mne to ponouklo
posunout prsty blíž
k oběžné dráze
jejích vypouklých měsíců
pak mne strhla sebou
to je život
s lavinou...
Přečteno 381x
Tipy 22
Poslední tipující: angellka, střelkyně1, Radhuza, Gabriela Green, RyxiraAmyGinger, hanele m., Amonasr, isisleo, jitoush, Luky-33, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)