Anotace: ...
....co je to vlastně tajemství?Pro někoho možná něco tajemného,neuchopitelného.Ale někdy to může být jen něco,co jsme
nestačili poznat,co naše mysl nedokáže příjmout,protože je to pro nás
příliš složité a my na to nejsme připraveni.Nebo jsme prostě příliš uzavřeni ve svém vlastním vzorci a neumíme se otevřít a vnímat, buď díky strachu nebo že zkrátka nechceme.Ve spleti života je spoustu
tajemství,život sám je jedno velké Tajemství....a......./úsměv/Ji.
Je lepší je neluštit ,ale prostě se ponořit a správné obrazy
se objeví tak,jak je potřeba.....Nekonečnost sama...
21.03.2014 22:55:53 | jitoush
to je přesné...vidíme mnoho věcí ale máločemu dokážeme porozumět...
24.03.2014 00:11:22 | enigman
...ono je vidět a vidět...může naskakovat jedna iluze za druhou....
Záblesky intuice.....vnitřní sonar....vyčistit ho a používat....poslouchat...
.....učím se to.....a používat srdce-druhý "mozek".To ví....ale ty nánosy
brání uvěřit.....prostě nekonečná cesta.....Ji.
24.03.2014 17:05:21 | jitoush