Anotace: ...
Ta přesmyčka v konci tvoří prima kontrast a mistrně zvýrazňuje elegantné ironický tón se zřetelným nádechem sarkasmu - tenhle hořkosladký šálek kávy mi chutná náramně. I název je zvolen velmi příznačně a vtipně, takže to vnímám jako skvěle prokomponovaný celek :-)
25.04.2014 23:48:59 | Amonasr
Mé pozdravy Josefe,
tvá slova mne naplňují libými pocity.
Jsi vnímavý čtenář a člověk poskytující tolik potřebnou zpětnou vazbu.
Patří Ti upřímné díky.
Krásnou neděli přeje
Marty
27.04.2014 10:59:17 | kudlankaW
....vždycky se Ti tam přimotají Tvoje nesmělé touhy,ať to začne,jak to
začne.Je to tak typické pro Tebe,až je to rozkošné.Přeji Ti,ať se Ti
Tvé sny co nejdříve zhmotní a Ty nebudeš mít obavy z prvního kroku
vstříc dobrodružsví v zemi Nikoho....Ji.
25.04.2014 22:05:46 | jitoush