Anotace: že je jelení krví...
konečně ta tvoje osobitá vypravěčská poezie která mi tu tak chyběla,tu když člověk čte tak je napjatý od prvního slova až k poslednímu:-))tady se mohu jenom učit...
24.09.2014 13:25:50 | střelkyně1
No to je přece jasné. Jinak by nebyli tak rychlí. Každý jelen má v sobě taky dívku. Zjistíš to, když se mu z blízka podíváš do oka. Není v něm nic, co by se dalo chytit, jen vítr a síla panenské ženy, výkřik a struna napjatá ke skoku. Duha uprostřed temného lesa, tam na mýtině, kde roste kapradí, spadané listí pod vzrostlými buky a dubinami, a to jak jehličí píchá do nahých zad. Jen člověk mimo zvíře stává se nepřítelem této krásy. Jen člověk a jeho hlad, po trofejích. ZABIL BYS KRÁSNOU ŽENU, KDYŽ UTÍKÁ?
24.09.2014 11:14:23 | Tichá meluzína
nabízím oběť slov plamenům
a nechávám je shořet
a nechávám je být ... to je moc krásně řečeno
23.09.2014 19:51:30 | Radhuza