Anotace: ...
jéééé... tohle je recept na pohodu.. ale já bych měla tu práci dodělat... ráda..
29.01.2015 02:01:27 | zelená víla
Není nad poctivou siestu. Nejsou ti Italové geniální? Od dvou do pěti ábsolutní klid. Ulice spí, v dohledu ani jedno auto, u krámků spuštěné rolety, jenom slunce, ptáci řvou v korunách datlovníků a větve pinií se pohupují ve vánku. Z jedné strany temné jezero s vodními ptáky, ze strany druhé klidné moře, natáhnu se do písku a široko daleko nikdo není, jen malá bílá plachta na obzoru. "JÁ CHCI ZPÁÁÁTKYYYYY!!!!BŮŮŮŮŮ." :O)
29.09.2014 19:40:01 | Tichá meluzína
...lepší varianta je krásně nedodělaná práce než dodělaný Ty.../úsměv/.Ji.
29.09.2014 15:53:42 | jitoush
Mě zas rozesmála představa toho žabího pyžama :))
29.09.2014 15:51:10 | iluzionistka