Anotace: ...
před pár dny jsem našla kopretiny ve váze, usmála jsem se... vím, jak je máš ráda pronesla... díky mami...
jímavé...
trávím čas s vdechuju život s psí... hladím anděly ve formě hladící... odepisuji na zprávy a jsem... s ní... s tou, co procestovala pár míst...co naučila mnohé mít ráda... s tou, co toho moc nenamluví, přesto řekne vše... ptáci zpívají ... pepřím realitu, aby nebyla tak slaná... přidávám papriku... a pak ... hladím kopretiny...
15.06.2017 04:02:44 | zelená víla
...jó...kdybych to četl jako ta žena, možná by to udělalo divy:-)
...ale i tak jsem si pochutnal:-)
RM.
02.10.2014 22:47:57 | Robin Marnolli
...díváš se shovívavě na proudy našich myšlenek a zahaluješ je
do prozíravosti sobě vlastní,světlo dne propouštíš tak,aby neoslepovalo,
ale ukazovalo směr,jsi a nejsi,a proto Tě uctívají.....Ji.
02.10.2014 19:16:02 | jitoush
Ach - je opravdu někde žena, jejímž zvykem není spěch a chvat?
Pak si nepochybně zaslouží Tvoje nádherné verše.
02.10.2014 18:09:02 | Pamína
vítej zpět :)
02.10.2014 16:10:32 | maryshka