Anotace: v divočině pokryté prachem...z kaktusových vláken...
víš co je zvláštní, tolikrát jsem se chtěla dívat tvýma očima, ale nikdy jsem si neuměla představit, že by to někdo měl dělat mýma... :-)
ale takhle to zní krásně.., půjčit někomu oči... ruce... dech...
pak si o tom povídat...cos viděl??, co cítil?? je to stejné??
04.02.2015 00:30:07 | zelená víla
Skutečná esence žití... jsou chvíle, že je vnímám přesně takhle, ale popsat bych je tak pěkně neuměla. Dík.
08.10.2014 13:05:47 | Pamína
Asi jsem už dnes unavená, ale strašně chci být vlaštovka. Možná proto, že ty naše už odletěly, a přesto, že jsme teprv za rohem, už se mi stýská po létě. Nevím proč, ale začínám mít pocit, že se mi líp žije na cestách. Dejte mi koně a maringotku a zmizím někam s jižním větrem, jako meluzína. :O)
07.10.2014 21:36:14 | Tichá meluzína
vždycky objevím jinou dimenzi, mezi už objevenými...díky žes zrovna seděl na kůře...
07.10.2014 14:09:15 | básněnka
....a oči se rozsvítily a začaly se dívat tak nějak jinak,začaly
se dívat postaru,zorné pole se roztáhlo a prohloubilo.Co byla skutečnost
a co iluze?Kdo ví,každý má své tajemství a světlo jej prostě prosvítí
a možná spatříme to.........Ji.
07.10.2014 14:03:36 | jitoush