Anotace: ti kterým záleží na druhých…a ti kterým na nich nezáleží…
štědrost je krásná, jen musí mít základ.. v povaze... je to krásná báseň, plná a štědrá... dávání a braní.. svoboda a svoboda... všichni dáváme.. bereme...mnozí jinak...
04.02.2015 00:45:41 | zelená víla
Druhů lidí je 10.
Jedni umí binární soustavu a druzí mají pravidelně sex :D.
08.10.2014 23:29:00 | Nikotin
dočetla jsem je všechny a jsem naprosto ohromena,takže jako vždy se nic nezměnilo.Skvěle ti to stále píše:-))
08.10.2014 18:03:58 | střelkyně1
Jsme semínka, obalená mnoha tvrdými slupkami. Rostlina už ví, že je má proto, aby v pravý čas praskly a vypustily čistou energii. My se to musíme učit a někdy nám k pochopení nestačí celý život. Líbí se mi tvoje filosofie. Je v ní moudrost, vtip a klid, a když takovou věc čtu, sama pro sebe, mám pocit, že mi ze srdce padá spousta kamení. Je to osvobozující pocit. Asi proto jsou mi taky blízcí indiáni, moudrost orientu, nebo třeba buddhismus. Ve všem je od všeho trochu. Cesta je v nás samotných. :O)
08.10.2014 14:12:03 | Tichá meluzína