její hůlka tvořila kříž...
Anotace: se základnou borovice...
projížděl jsem pastvinou
pod cypřišovými stromy
když se kůň náhle zastavil
a zíral střídavě
na ni a na mne
jako kdyby něco věděl
a snažil se mi to říct
byla tak okouzlující
lahodná
čiré šílenství
usmála se
a povídá
všechny věci jsou mé
přede mnou jiných nemáš
jsem viděná i neviděná
zakrývající
i velká odhalovačka
pro někoho poklidná
esence nevyslovitelného tajemství
a jemné blaženosti
pro ostatní prostopášně hýřivá
na to
že vás každý zná Ngasanai
jste docela nezřetelná
inu z dálky se ticho také zdá
být hlasitější
než tleskání
Přečteno 337x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Frr, střelkyně1, Joe Vai, isisleo, Yazmin, AndreaM, Amonasr, jitoush, Jort, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)