Anotace: pod jilmem...
hmmm.... rýmování u tebe si všímám poprvé... .)
zatanči pod dojmem tvým...
01.09.2015 01:09:31 | zelená víla
....v šumu stromů
v utajení zpívám
hladím kořeny
ohlížím se zpátky
v budoucnost
se dívám
tam.....v šumu stromů
tuším,kudy vede
cesta do mého domu...
02.11.2014 22:30:51 | jitoush
pod stromy
co pro nás otevřely náruč
pomalými kroky
potají se nauč
tanci víl
když za ruku Tě vezmou
odvedou Tě tam
kde tráva nohy hladí
možná vzpomeneš si
když jsme byli malí
jak chutná štěstí
jdi kousek dál
až na rozcestí
bdění a snu
jen na malou chvíli
ne vždycky k smrti
utančit chtějí víly
02.11.2014 20:33:30 | Malá mořská víla
Originálně a krásně po Tvém, vyjádřena dušičková nálada.ST:-)
Musela jsem to po svém trošku rozveselit O:-) omluvenka.
02.11.2014 21:50:21 | Malá mořská víla