Anotace: ...
ze soboty na neděli se mi zdálo, že má německá důchodkyně psí dáma Aja odešla do psího nebe, vzbudila jsem se a brečela jsem... tušila jsem proč, ale podrobnosti se mi rozplývaly... od té doby ji pozoruju... znamení? sen? sen... to druhé odkopávám tam někam do háje hájíčka... a na dovolenou pojede jen ona... musím to udělat, musím pro ní , pro mě...
01.09.2015 00:02:58 | zelená víla
rouhavou otázku
snad nikdo neslyší
zda tišení srdcí
není hřích nejvyšší
15.11.2014 00:42:22 | Malá mořská víla
spící pes má tu nespornou výhodu, že oproti nám občas vyštěkne ze spaní, čímž zaplaší stíny nočního běsu aj. ...
14.11.2014 11:07:01 | Frr
Lehkomyslní mrhači času jsou tu jen na návštěvě, pohybují se mezi mnoha světy, ale vždycky si dovedou zařídit pořádné entrée. Udělají obrovský dojem i ze špendlíkové hlavičky. člověk si to buď může vychutnat, protrpět a nebo si sehnat pořádný brusný papír a vydřít se až na dřeň. Někdy i hoblík a diamantová bruska je málo. :O)
14.11.2014 08:29:23 | Tichá meluzína