Anotace: Ahuana...
ten , kdo se umí dívat a cítit má... tam je velká krása... za pár hodin se řítím do ciziny, moře, klid, krása, ... ani nevím jestli se těším, ale tam někde snad ano... samota u moře, známá,... vím kam jedu a co tam bude a to se mi líbí... ráda se vracím do krásy... snad tam něco dalšího pochopím...
31.08.2015 23:55:47 | zelená víla
ta zem je vkusem protknutá
zná totiž lady délku sukní
jen jedno bych ráda věděla
kdy nám to tam letí:-):-):-)
17.11.2014 20:34:51 | Malá mořská víla
vykreslila mi v mysli i duši krásné obrazy.. moc pěkné, palec hore.. ;)
17.11.2014 14:17:56 | Amelie M.
já snad ani nevím co dodat,snad zlatým písmem vytisknout jak se má psát...
17.11.2014 14:12:24 | střelkyně1
Jako tichá píseň, kterou člověk uslyší, když vytěsní vlastní hlas i existenci. Někde ve hvězdném prostoru, v horském vánku, v šustotu trávy, v bublání říčky, šumění moře, či přesýpání pouštních dun jsou poztrácená slova o věčnosti. :O)
16.11.2014 19:01:21 | Tichá meluzína