ta co má všechno naopak...
Anotace: kdysi prý seděla na klíně jednoho šamana...
dorazil jsem na jedno místo
a zmožený usnul
jen v mlhách jsem cítil
že mne někdo odnáší
když jsem se probral
seděla naproti
měla děravá záda
a náramky
na nahých pažích
ústa měla svisle
stejně jako oči
nosánek napříč
a cop jí visel dolů
lampa
ve které se schovávala
letka ptáků
byla vzhůru nohama
i hrnec s vodou
a postel stála u stropu
vypráví se o vás Asiaq
že jste stále na cestách
díky vám počasí není vrtošivé
a nikdo vás nedokáže ošálit
usmála se
strčila mi malíček do ucha
rychle zase vytáhla
a bubínek se dal do pohybu
příteli co byste si dal k snědku?
pak vytáhla odněkud kožený pytel
vložila do něj rukavici
přivázala jej řemínkem
a hodila ke dveřím
rukavice se změnila na ruku
a kamsi zmizela i s pytlem
když se objevil byl plný zeleniny
a potom překypoval masem
pak ještě vzala medvědí kůži
zatřepala a krb vzplál ohněm
po jídle se poškrábala za ušima
vypadlo z ní mnoho podivných věcí
a začala mne lechtat
má prý ráda usměvavý
nakonec mi odřízla proužek kůže
chce si prý ušít kalhoty
až mne uloví
Přečteno 417x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, MARKO, bogen, Akrij8, jitoush, Robin Marnolli, Joe Vai, básněnka, Luky-33, AndreaM, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)