Anotace: s prvním podzimním mrazíkem...
nedávno jsem byla nakupovat, jak říkám v takové tretkárně... jééé přivezla jsem si tři anděli, moje srdce zaplesalo jen když jsem je viděla... ty musím mít a už byly v košíku nákupním... doma jsem si je posadila vedle sebe a kochala se tou nádherou, mám jich doma moc, miluju anděly, miluju a ať to zní jak chce věřím na ně... kamarád přišel na návštěvu, něco kuchtil v kuchyni a všiml si jich, co to je?? usmála jsem se, andělé... hmmm, proč? hlídají a chrání mě... začal se chechtat s odpovědí, ten uprostřed je ti podobnej... to jsem se smála já... partner se připojil, víš, Eví vykrádá hřbitovy a nosí je domů a kochá se... to mě rozesmálo.. mám je a hladím je po tvářích, když se nikdo nedívá a vlastně i když se někdo dívá... :-)
10.12.2014 22:10:16 | zelená víla
...vypouštím dobře naladěného papírového draka.....snad doletí
na místo určení......Ji.
09.12.2014 21:58:11 | jitoush