Anotace: odtamtud...
Jdu si dát víno a vrátím se ...
...snad pak pochopím, o co tady jde...mám podezření na tajné šifry..
19.12.2014 17:39:14 | MARKO
Ahoj Marko, máš pravdu.Píše v šifrách a ještě přitom plete páté přez deváté.
A vždycky tam najdeš hlubokou myšlenku co nás má popostrčit někam výš.Jak ten chlap to dělá, netuším:-);-):-).
19.12.2014 23:00:06 | Malá mořská víla
Spojení s Egyptem?
19.12.2014 23:01:13 | MARKO
Prosím o sdělení adresy oddělení archaického lechtání a knihovny antropologických tužeb.
Předem děkuji.
18.12.2014 22:36:45 | Malá mořská víla