Anotace: aííííí...
ta láska zůstává... kdybych si měla vybrat vteřinu se lásky dotknout a zbytek života vzpomínat, nebo bez ní být, vyberu si to první, protože nikdy nezapomenu na dotek, pocit, jiskru, ... nedávno jedna malá holčička, Káčko ji říkám, objevila točení a od té doby se točí dokola... mluví plynně neznámým jazykem, její oči jsou občas neskutečně vážný, umí se mazlit tak láskyplně... točím se občas s ní, mně se motá hlava, jí ne...
04.01.2015 01:33:41 | zelená víla
Doufám, že tě ty fantazie nikdy nepřejdou a dál je budeš nacházet kolem sebe. Jako narovnávač zašmodrchaných strun, ztracených ze zpívajících dřevin. :O)
23.12.2014 19:47:44 | Tichá meluzína
taky doufám...jinak bych byl pěkně pošlapanej...
05.01.2015 10:52:41 | enigman
Nebyl. Jenom by sis našel jiný způsob vyjádření. Třeba zatloukal hřebíky jako portrét Elvise Presleyho, nebo matlal erotické pomůcky a symboly z borové pryskyřice, a nebo hulákal z vršku lyžařského skokanského můstku celé Jiráskovi Psohlavce. :oD
05.01.2015 12:47:32 | Tichá meluzína