Anotace: ...
mám ráda barvy... ty vějíře vnímavosti detailů... dnes jsme odpoledne věnovali courání křivoklátskými lesy, kouzla výhledů, vody, sněhu, deště,... vlakem jsem se dívala ven a tolik snímků mi šlo hlavou, tolik neodolatelnosti... uvědomovala jsem si svůj puchýř a představovala si jeho barevnost, bolest jsem cítila... :-)barvu i vůni svařáku na konečné... jiskry v očích těch, co šli se mnou... barvu očí Kateřinky, barvu očí Ájiny a Stelly... i barvu téhle noci, kdy tu jsem po delší době... krásně mihotavá společně se svíčkami, co mi svítí...
04.01.2015 01:23:15 | zelená víla
...zase tvoje paradicka:)))...ja vsak marne stale premyslim - kam se prekulila, proc se prekulila,vzdyt byla v proutenem kresle???...s laskou Y
01.01.2015 03:36:01 | Yazmin
Další krásná fantazie. Příroda spoluvytváří ty nejfantastičtější světy a je tou nejdokonalejší nápovědkou. Krásného Silvestra skláři. :O)
31.12.2014 21:47:04 | Tichá meluzína
Úplně si představuji obrazy a scény téhle básně...je to jako v reklamě..
..akorát na konci přeskakování z věcí na barvy, stáří , cesty ...to je na mně moc rychle za sebou...nestíhám...:)
31.12.2014 19:12:49 | MARKO
Máš nejspíš dar být správně kdekoliv, ať Tě tato schopnost neopouští ani v novém roce :-)
31.12.2014 18:41:11 | Pamína