Anotace: ...
jsem velkej milovník noci, užívám si tuhle svoji doménu a užívám si, když mám prostor a klid na tuhle část dne... jinak jsem velkej spáč a vyspalá já musím být :-)
ale když mohu tak se dívám tam někam a přemýšlím nad přemýšlitelným, povídám nahlas, směju se... někdy u toho meju okna, někdy si jen tak tančím, poslouchám muziku, zpívám, čtu, naslouchám, chodím se procházet, dívám se na spící dítě, pozoruji oheň...občas je mi smutno, že už se rozednívá...
08.01.2015 22:04:42 | zelená víla
tohle znám...
nádhera
08.01.2015 08:15:38 | maryshka
Zvláštní má své kouzlo i"bez bab" Bohumile...a nebyly to kukačky? :-D
07.01.2015 23:03:56 | Malá mořská víla
"na okamžik vidím tvář
s popraškem sněhu
a cítím tlak v srdci "
...to je krásné. A vůbec, celá je hezká :)
07.01.2015 14:44:35 | iluzionistka