Anotace: v tajných zákoutích...
svoboda je zvláštní stav... já ji nutně potřebuju dýchat, neumím svazovat, ale ani neumím být svazována...svobodně být tam, kdekoli... je to jako let ptáků, letí si kam chtějí, ale vracejí se na místa...asi to mám stejně ale jsou místa a lidé, kde je moje doma a nezáleží jak daleko ode mne jsou...
26.01.2015 14:40:39 | zelená víla
...štíří med..je vynikající: chutná jako gruzínská adžika naložená do kořaly
s pazmijí trnitou ve flašce..podobně jako mao-tay s hádkem..
23.01.2015 17:41:25 | Frr
Příteli sice nevím co to je,ani jak to chutná, ale "adroš" to bude zcela jistě;-).
24.01.2015 10:45:51 | Malá mořská víla
tak. jedna z mnohých možných interpretací Helkarasi... hell ( z němčiny) a karasy?
:D
23.01.2015 12:34:49 | maryshka