Anotace: ...
To je bašta - to se dá číst třikrát a furt se tam nachází další odstíny a významy. Takhle nějak psal Zak na Poetovi, zajímavé, že taky cestovatel... nebo možná i ty naopak píšeš podobně jako on. Asi profesionální formace, protože deformace by tu zněla jako doST velká urážka vás obou.
29.01.2015 16:28:28 | aravara
...také potřebuji slzy....a často jsou pod povrchem.....nádherná :-)
29.01.2015 13:05:05 | Martinecka23
nedávno jsem v náručí držela malé roztomilé miminko jménem Valerie... ztrácela jsem nad ní slova, ona plakala... ne řvala, dala jsem ji do kočárku, plakala, dala jsem ji na podložku s hračkama nad hlavou, plakala.. pohladila jsem ji plakala, dala jsem ji do pusy dudlík , vyplivla ho a řvala, netekla ji jediná slza, řvala vztekem, na proč jsem nepřišla... pak ji ukápla jedna jediná slza... slza vteku...
je to pár dní, napustila jsem si vanu s levandulovou vůní, ponořila se do ní a cítila jsem, jak mi tečou slzy po tvářích... slzy.. uvolnění, slzy nezaměnitelnosti, slzy nedotknutelnosti... ani nevím, seděla jsem v té pěně, neplakala jsem, jen mi tekly slzy... snad přeplnění... ale byly úžasný, uvolňující...jsem plačka, dokážu plakat u čehokoli, ale ne vše mi vhání do očí ty slzy, co musí ven... a já je mám opravdu ráda... jsou hmatatelné pocitům...dostávají mé myšlenky pod povrch a já tam zůstávám... mám to ráda... když jsem dělala na onkologii, umírala vrchní maminka a měla dovolenou a prosila nás, až to nastane zavolejte mi... nikdo z nás se netvářil... přišla ke mně a říká mi, víš, tobě věřím, ty jsi tu oplakala kdekoho, tobě věřím, ty mi zavoláš a ještě za tu mojí babku budeš slzet... měla pravdu...mám ty jemné kapky ráda..mám...hladí... i když bolí...
29.01.2015 00:04:50 | zelená víla