Anotace: ...
Nejlepší učitelé jsou kolem nás. Děti, zvířata, hmyz, rostliny, kameny - každý vidí svět jinak a právě takový je. Nedá se vtěsnat do jedné, konzistentní definice. Je jich nekonečně mnoho a přitom k sobě všechny patří a znamenají totéž.
31.01.2015 07:28:15 | Tichá meluzína
Ach...ano, dobrá rada nad zlato.
A tajemství je tak sladká, vzrušující komodita...
30.01.2015 16:53:06 | Pamína