hledači vzrušení...
v té noci
kdy rádio řádových sester vyhrává tango
a jed na krysy
prozpěvuje rozvášněné šlágry
v té noci
kdy had polyká zardoušenou kořist
a černé limuzíny
proplouvají čtvrtí smyslnosti
v té noci
kdy měsíc vypadá jako krvavé kozlí oko
a pod jeho pohledem se roztékají buňky
jak Dalího hodinky
v té noci
je cesta nadsvětelnou rychlostí zvláštní
i když se její fyzika chápání nevzpírá
přimrazí ho na místě
když si to představíte
oči jsou skleněné tak rychle
jako po třech wiskách na lačno
je to záležitost stlačení do bodu
kde se účinky pohybu ohromně znásobí
protože necestujete Z nebo Do
ale jste v jistém smyslu už tam
než jsem se stihl v křesle opřít
stěna se rozpustila
v pulzující membránu
potom už jsem neviděl žádné zdi
ani nic jiného co jsem znával
nacházel jsem se v něčem
co připomínalo mřížku
která bzučí jako hnízdo vos
nabité energií
aniž by to ochabovalo
čistě ženská záležitost
Kočkování
odrážela se od všeho
a chňapala po mě
jako by mě chtěla přetížit
a zkratovat
chtělo se mí říct
páni to je jízda
ale
nikdy se mi to nepodařilo vyslovit
ona si vybrala mě
existují totiž muži
kteří s tím dokáží žít
Přečteno 376x
Tipy 26
Poslední tipující: střelkyně1, Joe Vai, Skořicová princezna, A42, Amelie M., knihomolka, AndreaM, jitoush, Malá mořská víla, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)