Anotace: když se vám praží...třeba kukuřice...
připomněl jsi mi rozhovor s MUDr. Brázdovou, jezdí na mise do nejchudších oblastí světa...hrůznosti, které si vůbec neumíme představit, novorozenci hození proti zdi, protože není, děti ve vězení s matkami, které zabily nebo jen prodávaly něco nelegálně... nicota, hrůza... plynutí odnikud kamkoliv i kamkoli donikam... výkřiky uvnitř nitra, hmmm a ač není jim dopřáno slyšet je uchem, jsem skutečně důležité pro křičejícího...
12.02.2015 22:31:36 | zelená víla
Tebe číst to je makačka na bednu ...nevím proč ale vždy mě to nějak ty tvý texty nabíjí proto se vracím číst a to je dobrej směr;-)
12.02.2015 20:49:15 | xoxoxo