Anotace: ...
bezprostřednost je krásná... nedávno jsem byla u dětí a přivítaly mě naskákáním ke mně do náruče, kecla jsem s nima na zadek, neudržela jsem je... moje teta, moje teta drnčí malá Bára a líbá mě do vlasu, pohladila jsem ji po zádech... a malej Mareček si mě prohlíží a povídá, čau teto, ty máš bebí a ukazuje na krk, sahám si tam a říkám mu, to není bebí to je piha Marečku...bleskurychle žvaltlá, tu má maminka taky a taky tohle a strčí mi ruku do výstřihu na prsa... automaticky se začervenám se a víc nestihnu, páč mi skáče do náruče... :-))) a to mu nejsou ještě ani tři...
26.02.2015 15:49:22 | zelená víla
Nejkrásnější obraz pro muže:slunce zapadá, poslední paprsky rudě barví hladinu,žena stojí ve vodě po pás,rukama opisuje kruhy a zpívá si...
Nějak mě to po přečtení napadlo;-)a nechala jsem se unést.
25.02.2015 20:29:34 | Malá mořská víla