Anotace: uuu...
dnes mi kamarád říká, hele v sobotu jdu na trénink zkoušky lesní... smála jsem se... hmmm, předpokládám, že jdeš v zelené... když jsem odcházela, podrážel mi nohy, počkej myslím to vážně, pojedeš v sobotu se Stellou se mnou?? no jasněěě...co je v plánu??? teplej králík a v hubě... no se smíchem říkám to dám :-)) chytil mě kolem pasu a říká, ale nedělám si legraci, ozvu se ti... se smíchem jsem se vysmekla a říkám jasně, ozvi se.. jdu do toho... chytil mě za vlasy a dal pusu na krk, se nevykroutíš a trénuj a zítra ti tedy volat nebudu... doma jsem si sedla ke Stelle a říkám jí, no, nemáš to lehký holka, ale nezkusit to znamená prohrát... ty si dáš králíka a já si dám hranolky?? BEREŠ?? ... uvidíme, jenom nechápu proč ty králíci nemohu být studený :-)))
23.03.2015 23:59:56 | zelená víla
.....a co když někdo "nestačí" na život...má to snad "zabalit"?......
ne,ne,ne.....učit se stačit na to,aspoň v tom nejskromnějším provedení,
to je pro mě to "vzkříšení"....kdy semínko se dostane konečně do
té správné "půdní peřinky",kde může vyklíčit,zakořenit a růst....
a hranatý kolíček najde hranatou dírku...../úsměv/.....i když hranatý
kolíček se vejde do kulaté dírky a naopak,jen tam trochu profukuje.....
..../smích/...ono se to časem utěsní a sedne to..../smích/...
02.03.2015 21:18:07 | jitoush
Jedna ze 4 dohod?Dělat vše nejlíp jak v dané chvíli umím.:-)Nehroutit se ale z toho, že nejsem nejlepší?Tak už vím, proč jsem pořád třetí;-).
02.03.2015 19:54:30 | Malá mořská víla
I ty jeden hádankáři. :O) Škoda, že nejsi mladá ženská. Tobě by to sešlehání vrbovými proutky vyloženě slušelo. Nikoliv za trest. Když už se má s jarem něco křísit, tak život. No, ale někomu je holt milejší ukřižovaný bigbíťák. :O)
02.03.2015 19:17:34 | Tichá meluzína