Anotace: ...
ty záříš.. víš to?? všiml sis??
hřeješ...
umírá mi jedna kytka, mohl bys ji zahřát...
07.03.2015 02:18:04 | zelená víla
Vtáhl jsi mě do svého světa a mě to zcela pohltilo...úžasný pocit...
04.03.2015 08:26:44 | Martinecka23
ST a vau:O.
Co dodat?Hlavně v té výhni nebuď moc dlouho, ať doma ženě nesmrdíš jak připálená palačinka;-).
Je to fakt parádní počteníčko:-).
04.03.2015 00:18:52 | Malá mořská víla
ono tam zase není takové horko jak se mnozí domnívají...asi jako vítr v oku hurikánu...
04.03.2015 09:16:51 | enigman
.....není klid jako klid....ten před bouří se při pozorném vnímání
jen tak jemně mihotá v zneklidnění jako fata morgána,ty jemné odlesky
odlupujícího se napětí jsou tak nepatrné....Ale vnitřní senzory jsou
přesné,neomylně "měří" a odměřují čas do ohnivého třesku...prý kdo
projde ohněm,tak je zocelen...plameny spálí nepotřebné a to co zůstává,je
jádrem,které odolá.......Ji.P.S.Šťastnou cestu,En,průzkumníku a pátrači,
ochránče Skleněné hory a tuláku po hvězdách.../úsměv/...
03.03.2015 21:20:04 | jitoush