Anotace: ...
každého z nás někdy popadne ta smutná melancholie, i já jsem jí dnes brouzdala cestou k bankomatu a nějaký postarší pán na mě volá, tak vyberte peníze a půjdeme je propít... vzhlédla jsem k němu a začala se smát... starší muž s hůlkou, co si právě přečetl čtyři parte lidí, které prý ani neznal... tak se mějte, jdu domů... usmívala jsem se na něj a říkám i vy se mějte krásně... rozzářil pár vteřin, kdy jsem cvakala pin do přístroje a vlastně rozzářil zbytek dne svou energií... :-)
06.03.2015 20:53:53 | zelená víla
....tak zvláštně zasněná.....inu,tam je jistě krásně....tam na Jihu....
......vnímám a zeptám se,milý En.....Ji.
06.03.2015 20:41:21 | jitoush
Na jihu dobrý!:-D
Dnes se pásly včelky,ledňáček hvízdá jaru vstříc a dívenky mladé nastavují slunci líc, by úsměvem jej přivítaly.
Nebuď mi smutný přítli :'(pls.jen Ty ne!
06.03.2015 17:25:34 | Malá mořská víla