Anotace: do vzdáleností...
Vskutku poetická komunikace :o) Jako dva kameny ve vodě, které se překrývají, vždy mile překvapíš a zaujmeš, enigmane :o)
26.03.2015 10:40:16 | Akrij8
...tam zrcadlí se i neřečené....po vlnkách kruhových to podstatné
dopluje...../úsměv/...Ji.
24.03.2015 19:38:00 | jitoush
zrovna v pátek jsem byla u rybníka a čekala tam na přátele, jenže jsme se špatně domluvili a já stála na druhé straně než oni... po půl hodině čekání jsem jim volala a našli jsme se... :-) a máš pravdu, to jsou ta osobní pole, která velmi respektuju a každý ho má jinak... a já zjišťuji, že i s každým ho mám jinak :-)...můj kamarád má tendence se dotýkat, když ho vidím a trávím s ním čas, trvalo mi nějakou dobu než jsem to přijala, jako součást jeho, že tu a tam tě chytí za ruku, plácne po zadku, pohladí po tváři, po krku, dá pusu na krk... nejdřív mi to vyvádělo z míry, ale on to tak prostě má... já mám svůj osobní prostor ráda a ne každého nechám do něj vstoupit... :-)
23.03.2015 13:31:30 | zelená víla
Posílat zprávy přes rybník je nejlepší navečer. Jednou jsem si takhle tiše houkla a ozvalo se mi kachní zakvákání. Možná tam na druhém břehu seděl hastrman. Nebo kachna. :O) Kdysi jsem si taky krásně pomlčela. Uprostřed jezírka, na zpola potopeném kmeni, pod malým vodopádem. Zbyla mi fotka, protože mě někdo fotil. Vzpomínka na okamžik, kdy mi bylo dobře. Ne že by teď nebylo. Jenom trochu jinak. Člověk se mockrát znova narodí už v tom jednom životě. Ty tvoje fantazie jsou opravdu krásné. No facht. :O)
23.03.2015 10:07:39 | Tichá meluzína
Myšlenka rozmlouvání přes rybník je zajímavá. Jdu hledat nějaký pěkný, rozlehlý :)
23.03.2015 08:28:09 | MARKO