Anotace: tady vzdálenosti klamou i rozměry se zdají jiné než jsou ...
zachytávej... když chceš a když umíš...
naslouchej...
sedím v kuchyni, psi mi leží u nohou a hřejí... pozoruju svíčku, hoří... hřeje, tikají hodiny... hřeším... kouřím, ale já vím...nacházím, je ticho...
05.10.2015 01:17:41 | zelená víla
To je ale chytré, dát poslední větu na začátek.;-)
Škoda jen,že poušť už kvetla a byla i mořem.I když historie se stále opakuje.
24.03.2015 17:24:31 | Malá mořská víla