Anotace: vrtule co trhá světlo vzduch čas i prostor...
cikády se bojí, když se přiblížíš zmlknou...
cikáda času, kdy je smrt jen omyl
kéž by...
ovšem pokud tohle místo existuje, prosím
nech mi pár chvil s ním, s tátou... nepotřebujeme moc, jen chvilku...
05.10.2015 01:09:33 | zelená víla
...To jsem si pošmákla....tyhle časoprostorné rébusy od Tebe,to "žeru"/smích/...
....člověk je posouván do jiné roviny nazírání na vše kolem.....Ji.
26.03.2015 21:41:23 | jitoush
Jako melodie, která nám bude vždycky povědomá. Ale čím a odkud? Všechny mé vysněné klobouky právě smekly a v té jediné chvíli je vidím. Hezký večer hádankáři. :O)
26.03.2015 19:42:28 | Tichá meluzína
enigmanova holografie animicky transcendentálního tripu (na výsostech) :-) :-D
26.03.2015 18:44:24 | Frr
Přeji si , aby smrt byla jen "selháním času". Tu myšlenku nezapomenu, pane E.
26.03.2015 17:06:44 | MARKO