Anotace: ...
a je to teď.. není kam a není dál...
je jen teď... můžeš poodcházet můžeš přicházet, ale jsi tam...
tam je vše, tam v tobě..
ta tvoje krása... kdybych uměla napsala bych ti...
17.08.2015 03:18:28 | zelená víla
Nevím, jestli chápu "tam" dobře.
...ale s tolika vůněmi a klidem bezčasí se nedá jinak než ST :)
09.04.2015 21:11:21 | MARKO
....čím víc Tě někdo bude odrazovat od návratu,tím víc se Ti tam bude chtít,
zakázané ovoce nejvíce chutná....ale Ty přece sám moc dobře víš,co máš dělat,
nepotřebuješ,aby Tě někdo odrazoval nebo naopak nabádal...../úsměv/....
P.S.Zdravím Bellis perenis...
09.04.2015 21:09:46 | jitoush
Nepotřebuješ se tam vracet. Už je to v tobě. Teď už můžeš jít naprosto kamkoliv. :O)
09.04.2015 11:53:22 | Tichá meluzína