Anotace: period et per hé…pervade et per hé…
náhodě... :-)
ta rychlejší se smutnějším pohledem se usadila vedle mě.. dívá se, zajímavě... je taková, umí se tvářit jak bezdomovec a taky jako král... a taky jako že tu není... ale ona tu je....eee...eee... :)
blíž ještě ještě blíž... a proč vlastně ne...
17.08.2015 02:01:47 | zelená víla
Největší dobrodružství, být blízko divokého zvířete.
Ta ochočená ztrácejí své kouzlo svobodné nespoutanosti:-).
02.05.2015 08:01:42 | Malá mořská víla
po čepýření mám vždycky oči dokořán, snad pro to, že jsem prej z rodu černejch vran...:-)
01.05.2015 13:15:52 | básněnka