Anotace: ...
zrcadlení... souhra...omývám kameny z řek z míst, kde jsem cítila to něco.. nezapomenutelnost.. a vo tom to je... nezapomenout...
20.05.2015 00:08:56 | zelená víla
je krásný, že máš SAMÝ PROSTŘEDNICE MEZI NEBEM A ZEMÍ..UŽ nejmíň NĚKOLIK TISÍC..
:-D
12.05.2015 22:30:10 | Frr
...vídím kamínek,co padá do vody a kruhy čeří hladinu tak jakoby nic.....
.....vlnky do ztracena průhledného bytí......Ji.
12.05.2015 21:19:18 | jitoush
Čistá plná energie... jako vřídlo?;-)
12.05.2015 21:08:55 | Malá mořská víla
Oprava:Myslím,že je to studna,ráno moudřejší večera.
Jestli jsem se netrefila, mám ještě jeden pokus a pak...propadla jsi hrdlem nešťastnice:'(.
A víc si na luštění záhad netroufnu;-)
13.05.2015 15:40:20 | Malá mořská víla