Anotace: ...
na jednom místě existuje jedna cedule se zněním Evička sovička... nevím co to je, ale pár lidí, co projížděli kolem a znají mě mi tak od té doby titulují... takže jsi mi rozchechtal... a vlastně si ještě víc říkám, co za místo to značí, páč to netuším... neomezenost je přeci děsnej nesmysl... :-)) ve tvém případě...
09.08.2015 01:03:20 | zelená víla
ST enigmane☆★☆
Vrtá mi jen hlavou, kdo z Vás dvou víc perlí Ty, nebo Germiné?;-)
29.05.2015 23:48:25 | Malá mořská víla
zatímco já asi vypadal
jako nešťastná náhoda
která si hledá místo
kde by se mohla přihodit........to by se mohlo uchytit jako hláška/úsměv/.
.....Ji.
29.05.2015 21:13:12 | jitoush
Moc a moc se mi líbí, doslova mi tvůj text učaroval, čtu již poněkolikáté... :-)
29.05.2015 17:14:43 | Helen Zaurak
výborné dílo!
čtu asi podvanácté a vychutnávám si každý verš - píšeš s hravou a lehkou samozřejmostí a tvá přirovnání jsou precizně vypracovaná, promyšlená, geniální... nikde nesklouzneš k všedním obrazům, ba naopak - jsi slovně hravý, nenucený, na jedné straně absolutně uchvácený tvou tajemnou a přesto duchem nezávislý jako vítr v jejích vlasech...
... kamaráde, smekám
29.05.2015 02:35:52 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč