Anotace: ...
Po několika měsících
nedobrovolné abstinence
děsivých závratí
bušení na hrudi
třesu ve svalech
hučení v uších
jsem si dnes
zase šlehla
pořádnou
dávku
nadechla se
každým pórem
rozpáleného těla
úzkou trubičkou
nosem nasála
i ten nejposlednější
foton
podlehla vlnění
v barvách
Ultra Violet
hlava se mi zatočila
přívalem bezstarostnosti
dostavily se pocity
blaženosti a euforie
jejich přívaly pulzovaly
ve spáncích jak divé
a já se bláznivě roztančila
v objetí
obrovského
zářivě žlutého
čínského
draka
.....tak ta se Ti povedla,milá Andrejko,úplně to nabíjí,jak z ní srší
energie...../úsměv/Ji.
06.06.2015 22:43:34 | jitoush
Díky, Jitu, musela jsem se podělit :) Tahle droga je naštěstí povolená a navíc vůbec nic nestojí :)
07.06.2015 16:47:09 | AndreaM
Tohle je ultra, Violetto :)
05.06.2015 07:51:47 | maryshka
bacha - návykové! :-)
04.06.2015 20:56:50 | hledač