Anotace: .....neboj se,dobře to dopadne....
V rozkolísaném ránu
jedna slza
rozmazala dnešní den a
zamlžila výhled na zítřek.
Slunce v rozžhavení
vysušilo sebelítost až na kost
zůstala sůl života
pod nepohaslým okem
pod nohama
které se rozešly z ustrnutí.
TO se stalo včera.
Zítra se toho stane ještě víc
už pro vyrovnávání
vychýlených.
Kámen měsíční
spadne ze srdce a
promluví.
Zazpívá melodii
nových počátků.
KRÁSNÉ :-D..tahle pidigloska je jen čtveračením z horka..prosím nechtěl jsem se dotknout..: Sebelítost vykostí, kdo slunce v sobě pohostí..promiň Jitoush-ko
ST :-D
21.07.2015 21:55:32 | Frr
....neomlouvej se,Frráčku a klidně se "dotýkej",není nad bezprostřední reakce.....Ji./úsměv/...
21.07.2015 23:02:46 | jitoush
to zkusím, když myslíš... :-)
21.07.2015 20:59:51 | hledač
...Myslím,že kráčíš naprosto sebevědomě a s energií sobě vlastní,
tak o Tebe rozhodně nemám strach./úsměv/.....Ji.
21.07.2015 23:04:09 | jitoush