Anotace: ... jako pod svícnem
Procitla časně zrána
probuzena jemným bubnováním
dešťových kapek
do stanové celty
Lenošivě se zachumlala
do vyhřátého spacáku
a celým jejím tělem
projel jako blesk
záchvěv slasti
Pohlédla na tři spáče
vedle sebe
a v tu chvíli
tam v kempu
mezi pískovcovými skalami
daleko od domova
si opět
po dlouhé době
uvědomila
že vše
co je v jejím životě
důležité
má na dosah ruky
že právě tohle je
to její jediné
to pravé
štěstí
Že do těch skal jela taky múza, viď?
Moc a moc povedené, Andrejko. Uložím si to :-)
31.07.2015 16:48:27 | A42
Napadla mně tahle písnička
http://m.youtube.com/watch?v=2OsSbx-of70
moc pěkné
ST
29.07.2015 19:03:19 | MARKO