Anotace: dostižen?...
už jsi někdy hrál hru na slova??
ne..
hřejivá tvá báseň... krásná...
...
26.09.2015 04:20:53 | zelená víla
...víš,opakovala bych se.....je dobře,že tu zase jsi v aktivním stavu....
....téměř vše,co napíšeš,je neutuchajícím zdrojem vnitřní životní síly...
....vidím usměvavého chlapíka,co žije na plný perdy a ví jak na to
tak nějak přirozeně....../úsměv/.....Usmívám se nad komentem Helenky
a při tom si vybavuji pocity,když jsem Tě tu pro sebe "objevila".....
Piješ život plnými doušky a umíš to tak skvěle předávat dál......Ji.
Díky,En...P.S.Opravdu Tě moc ráda čtu...
18.09.2015 21:27:00 | jitoush
...hmm švestky a čerstvé květiny...nádherná představa! Není divu, že i lehké zranění harmoniem zdá se harmonickým :)
16.09.2015 09:21:56 | MARKO
nádherné... tolik prosvětlující vůně a krásy... ano, tohle je jedna z cest, jak vnímat také svět, křehkosti a něhu... děkuji za tvůj pohled! mám velkou radost, když čtu tvé texty, jsi pro mne úžasným objevem :-))
Dobré ráno :-)
16.09.2015 08:21:55 | Helen Zaurak